Actualitat

L’APdC difondrà la teva activitat pel Dia Internacional de la Dansa

07/02/2013


Un dels objectius de l’APdC pel Dia Internacional de la Dansa és donar a conèixer als ciutadans tota la programació de dansa que es duu a terme a Catalunya. És per això que estem tornant a recollir tota la programació de dansa de Catalunya  (escoles, teatres, centres de formació, centres cívics,…), amb motiu d’aquesta celebració.

Aquestes activitats es difondran a través de l’ AGENDA de Dansacat.org (14.000 visites mensuals), i de les xarxes socials. També s’enviaran a més de 3.000 contactes (socis, subscriptors, amics de la dansa i altres agents del sector: professionals, amateurs, centres de dansa,…), i amb el butlletí mensual. A més a més, estem treballant en el desenvolupament d’una Aplicació Mòbil (APP) de l’Agenda de la Dansa, i estem treballant en col·laboracions amb mitjans on-line per a la major difusió d’aquesta agenda. L’Agenga es presentarà als mitjans de comunicació, juntament amb la resta d’accions de l’APdC pel DID.

Si fas alguna activitat de dansa amb motiu d’aquesta celebració (entre el 25 d’abril i el 5 de maig) et demanem que ens facilitis la informació.

Si us plau, omple el formulari on-line amb les dades de l’activitat: www.dansacat.org/agenda/25/programacio/

Important: al final del títol de l’activitat heu de posar: (DID 13). Exemple: Acció de dansa integrada a la Rambla  (DID 13). 

Data límit per a enviar la informació: 2 d’abril.

En cas de trobar alguna dificultat ens podeu contactar  a: did@dansacat.org

Si voleu que la vostra activitat sigui més visible, podeu posar un banner a la home de dansacat.org o a les seccions internes + info