Actualitat

L’APdC difondrà la teva activitat pel Dia Internacional de la Dansa al “Què fem?” de La Vanguardia

21/03/2011

Com ja sabeu un dels objectius de l’APdC pel Dia Internacional de la Dansa és donar a conèixer als ciutadans tota la programació de dansa que es duu a terme a Catalunya. És per això que aquest any tornem a fer l’Agenda de la Dansa, una doble pàgina central inserida al suplement “Què fem?“, de La Vanguardia, que apareixerà el 21d’abril, i que recollirà totes les activitats de Dansa que es faran arreu de Catalunya (teatres, escoles, centres de creació,…) entorn a aquesta celebració.

El suplement “Que fem?” de La Vanguardia té una difusió de més de 200.000 exemplars, i un públic objectiu format per lectors interessats en la cultura i l’oci.

Un any més, us demanem que ens faciliteu la vostra programació o activitat de dansa amb motiu d’aquest dia, que es dugui a terme del 21 d’abril a l’ 1 de maig. Si us plau, ompliu el formulari on-line amb les dades de la vostra programació i així podrem incloure-la a l’Agenda de la Dansa. Important: al final del títol de l’activitat heu de posar: (DID 11)

>> Formulari per  publicar informació de Programació de Dansa (DID 11): https://www.dansacat.org/agenda/25/programacio/

Data límit per a enviar la informació: 1 d’abril.
Si tens qualsevol dubte envia’ns un e-mail a did@dansacat.org.

Descarregar l’Agenda de la Dansa 2010