Actualitat

L’APdC demana al Ministeri la continuació i flexibilització dels mòduls per a obtenir l’equivalència

09/02/2012

L’APdC segueix treballant perquè més professionals puguin cursar els mòduls adreçats a professionals* que vulguin obtenir l’equivalència corresponent a efectes de docència. Us recordem que aquests mòduls, que s’imparteixen a l’Institut del Teatre, s’impartiran per darrera vegada durant aquest curs 2011-2012.

Per tal d’evitar que aquests mòduls deixin d’impartir-se i s’ajustin a les necessitats dels professionals en actiu, l’APdC farà arribar al Ministeri d’Educació una carta demanant d’una banda, el termini exacte que preveu la llei per tancar les inscripcions als mòduls, i de l’altra, la pròrroga dels mòduls i la creació d’unes fórmules alternatives perquè els professionals que no han pogut cursar-los fins ara puguin fer-ho, per exemple a distancia o amb horari intensiu. Efectivament, ens consta que alguns professionals volen cursar aquests mòduls, però no ho han pogut fer fins ara per incompatibilitat d’ horaris o perquè els pocs centres que proposen els mòduls (l’únic de Catalunya és l’Institut del Teatre) es troben massa lluny del seu domicili o centre de treball.

Us informarem dels resultats de la nostra petició en quant tinguem una resposta del Ministeri .

Per a veure l’oferta de mòduls de l’Institut del Teatre pel segon semestre del curs 2011-2012 (data de la matricula: 10 de febrer), fer clic aquí (https://www.dansacat.org/actualitat/1/1496/).

*professionals amb estudis de dansa finalitzats abans de la LOGSE.