Actualitat

L’APdC coordina el Bloc de Dansa i Educació del Festival Sismògraf d’Olot

24/03/2014

El proper 25 d’abril el Festival Sismògraf acollirà una jornada de treball per a educadors, ballarins, gestors culturals i espectadors, sobre les ‘Bones pràctiques en dansa’.

La jornada -que tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot– començarà amb el Bloc d’educació (de 11 a 12h), coordinat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, en el qual es presentaran projectes que connecten el món de l’educació amb la dansa i que són fàcilment reproduïbles a tots els municipis de Catalunya.  Els projectes que s’exposaran són: Llegir la Dansa (Servei de Biblioteques de Catalunya); Cos i moviment  (Projecte pilot Escoles Bressol IMEB – Mercat de les Flors – Graner); Tots Dansen (Mercat de les Flors i Transversal); Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Barris en Dansa  (Álvaro de la Peña/Vic), i Apropa’t a la Dansa (ClaudiaSolano/ Vilanova i la Geltrú).

Tot seguit es durà a terme el Bloc de programació, que se centrarà en bones pràctiques en difusió i suport a la creació i presentació de projectes amb la participació del Mercat de les Flors, el Festival Grec, Fira de Tàrrega i el TNT, entre altres.

Finalment, la jornada finalitzarà amb una intervenció a càrrec de La Cuina Furtiva: un dinar amb sobretaula per intercanviar idees entre creadors, programadors i públic.

Per a inscriure’s cal enviar un a-mial a info@sismografolot.cat abans del 3 d’abril.

+ info sobre la jornada ‘Bones pràctiques en dansa’

ABONAMENT SISMÒGRAF A PREU ESPECIAL PER ALS SOCIS I SÒCIES DE  L’APdC

El preu de l’abonament que inclou l’entrada a 4 espectacles, el dinar de divendres 25 d’abril i l’assistència a les jornades de bones pràctiques de la dansa, és de 9€ per als socis i sòcies de l’APdC. (Preu normal abonament: 25€).
Els socis interessats en aquest abonament ens han d’enviar un e-mail a projectes@dansacat.org abans del 16 d’abril enviant

Espectacles dins de l’abonament:
Indomador/Animal Religion   
Introducció/Societat Doctor Alonso       
Lazurd/Senza tempo
Nit de solos: Toni Mira  i Thomas Noone

La resta d’espectacles són gratuïts.

+ info sobre el Sismògraf