Actualitat

L’APdC convoca una sessió online dimarts 7 d’abril amb l’advocada Andrea Leunda enfocada a resoldre dubtes laborals de persones autònomes i contractades

03/04/2020
El proper dimarts, l’advocada de l’APDC, Andrea Leunda, exposarà les diferents situacions laborals en que es poden trobar tant persones contractades com autònomes del sector de la dansa durant el període de crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Estic contractada per compte d’altri (laboral), anàlisi de les diferents situacions en les quals hem puc trobar: suspensió del contracte, teletreball, extinció contractual… Soc treballadora per compte pròpia (autònoma) i els meus ingressos s’han vist reduïts dràsticament, què puc fer per limitar les meves pèrdues? Han habilitat ajudes per les persones que no estem donades d’alta com autònomes o treballadores per compte d’altri?

Serà dimarts 7 d’abril de 10.30h a 12h online (a través de l’aplicació Zoom. S’enviarà un enllaç a les persones inscrites). És una sessió gratuïta i oberta a tothom. Cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari.

Ponent: Andrea Leunda

Advocada de l’APdC. Responsable del Departament laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. També presta serveis a l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya i al Sindicat de Músics Activistes de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, exerceix l’advocacia davant Jutjats i Tribunals.