Actualitat

L’APdC assistirà a la trobada internacional de dansa organitzada pel Centre Nacional de la Danse

18/10/2011

Del 25 al 27 de novembre tindrà lloc la trobada anual de la Plataforma Informal de Dansa Internacional, de la que forma part l’APdC. Enguany serà  París a i estarà organitzada pel  Centre Nacional de la Danse.

Durant tres dies es duran a terme xerrades i tallers. Alguns dels temes que s’abordaran seran: polítiques culturals de la dansa dels països representats; desenvolupament dels plans de la dansa actuals; els nous plans de la dansa; producció, turisme, educació, normes i reglaments; la mobilitat d’ artistes i les seves obres; com influir en els executius polítics i econòmics; prioritats a nivell local i internacional en un context de crisi econòmica; la dansa i el lobby polític; etc.

A més a més, es visitaran les institucions de dansa més importants com el Teatre Nacional de Chaillot, el Conservatori Nacional Superior de Música i el Centre Nacional de Dansa (CND).

La presència de l’APdC en aquestes trobades internacionals és importants per tal de poder compartir experiències, col·laborar en iniciatives conjuntes, agafar exemple de bones pràctiques, desenvolupar un treball de xarxa efectiu, etc.

A la trobada, a més de l’APdC, hi assistiran representants d’altres organitzacions com: AusDance, Tanzplan-Deutschland, Head of Dance,  VTI Belgium, Dance UK, Dance USA, Arts Council of Wales, ICELab Coventry University,  Coventry School of Art & Design, Dance Ireland, etc.