Actualitat

L’APdC assisteix a la reunió del Consell de Cultura sobre Espais de Creació

30/04/2007

El 27 d’abril l’APdC va assistir a la reunió del Grup de Treball sobre el Projecte Estructurant Fàbriques de Creació, convocada pel Consell de Cultura de Barcelona amb motiu del Pla Estratègic de Cultura de l’ICUB.

A l’acte, l’Ajuntament va presentar un informe dels espais municipals que podrien ser més idonis per ser reconvertits en espais de creació, per tal d’afavorir alhora els artistes i les necessitats del territori. Es tracta només d’una proposta, encara no s’ha aprovat ni s’han adjudicat els projectes.
Si teniu algun projecte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a gestio@dansacat.org

Trobareu més informació en articles apareguts a la premsa i en aquest bloc.

Programa de Fàbriques de Creació Cultural

El nou programa de les Fàbriques de Creació Cultural es començarà a executar el 2008 i contempla la creació d’un total de deu fàbriques o equipaments distribuïts a diversos districtes de la ciutat que seran espais de prova i assaig de tota mena de llenguatges artístics.

Els espais, de titularitat municipal en un total de 2.000 metres quadrats, estaran ubicats a l’Edifici Graner de Sants-Montjuïc, a l’Edifici Cilindre d’Horta-Huinardó, al Recinte Fabra i Coats de Sant Andreu, a Can Batlló (Sants-Montjuïc), als equipaments culturals del carrer Hondures (Sant Andreu), al Canòdrom de Meridiana, i al Recinte La Escocesa, al de la Filatura de Jute, al de l’Espai Fòrum i al de Can Ricard de Sant Martí. També s’inclouran en aquest projecte l’Ateneu Popular de Nou Barris i el Projecte Workbox de la Galeria Metropolitana de Sant Martí.

Uns seran centres de creació multimèdia, un altres dedicats als professionals del cirs, també es faran centres per a artistes visuals, espais per a les arts escèniques i del moviment i centres de recursos musicals.