Actualitat

L’APdC anima als seus socis i sòcies a participar en les esmenes del document de treball pel cens dels professionals de la cultura a Catalunya

17/03/2020
La nova Junta de l’APdC engega una nova etapa, posant el focus en la democtratització dels processos de l’associació i amb l’objectiu de fer augmentar la participació de les persones associades en els processos de l’entitat. És per això que compartim el document de treball Notes per a la Definició del Creador i Artista Professional amb els socis i sòcies i us animem a donar-hi la vostra opinió. Us posem en context:
La setmana passada es va celebrar una reunió al CONCA per analitzar l’inici del procés de creació del Cens de creadors i artistes professionals, a la qual hi va assistir el president de l’APdC, Xevi Dorca.
L’objectiu de crear aquest cens, que fa molts anys que l’APdC reclama, és conèixer la veritable població dels artistes, creadors i professionals dels oficis connexos amb el món de les arts a Catalunya, així com la seva realitat socioeconòmica, i defensar millor la condició laboral, fiscal i contractual dels artistes, creadors i professionals del món de la cultura.
En aquesta reunió, el CONCA va presentar una primera proposta de definició dels requisits que conformaran els perfils que s’inclouran al cens (el document que compartim amb vosaltres), i ara s’ha obert termini d’esmenes.

Presentació d’esmenes
El document que compartim és un esborrany per seguir treballant en el cens, però serveix per a què el soci i sòcia de l’APdC pugui fer-se una idea de cap a quina direcció s’està enfocant el projecte i pugui donar-ne l’opinió.

Per presentar esmenes cal enviar un correu a projectes@dansacat.org. El termini acaba diumenge 22 de març a la nit.