Actualitat

L’APdC a dansBURG, nou espai per a la dansa

15/07/2010

Beatriu Daniel i Anne Morin, com a membres de la junta de l’APdC,  va assistir el passat 10 de juliol a la inauguració de La Caseta de la Coma de Burg (CCB) , un edifici municipal que acull tres projectes: dansBURG, espai TOMATA i cabaret Xino-xano. Un espai de trobada artística, social i culinària ubicat al Pirineu català.

DansBURG
 té com a objectiu ser un espai de producció i residència professional el més obert possible. D’una banda fomenta estades, residències i intercanvis amb professionals de la dansa, per tal d’enriquir-nos mútuament, tant del nostre país com d’arreu. D’altra banda, programa un calendari anual de  cursos i tallers,  amb la dansa natura com a eix vertebrador. El format d’aquestes activitats és en la modalitat d’intensius (caps de setmana, ponts, vacances,…) amb l’objectiu de facilitar la participació de les persones que visquin lluny de Burg. Hi ha cursos de dansa per a tothom així com cursos de nivells més avançats de dansa contemporània, improvisació, etc. La intenció del CCB es poder oferir cursos de dansa de forma continuada durant tot l’any. 

A la inauguració hi van assistir, a més de l ‘APdC, representants d’altres entitats com l’Escola de circ de l’Ateneu de nou barris, i altres professionals com el ballarí i explicador de dansa Toni Jodar. Els assistents vam poder veure l’actuació de les Ntelades, de dansa aèria, i van poder participar en una classe oberta de base tècnica a càrrec d’ Anne Morin, de la junta de l’APdC.

Més informació:
http://laccb.wordpress.com/acerca-de/