Actualitat

L’Antic Teatre acull l’exposició fotogràfica ‘Let’s Dance’

03/11/2014

L’Antic Teatre inaugura el proper 6 de novembre l’exposició fotogràfica ‘Let’s Dance‘, que recull les millors fotografies d’espectacles de dansa, cos i moviment, programats durant els darrers tres anys a l’Antic Teatre. Espectacles que ha immortalitzat la fotògrafa Alessia Bombaci.

L’exposició es podrà veure al bar del teatre fins al 28 de desembre, de dilluns a divendres de 10h a 23h i els caps de setmana de 16h a 23h, i l’entrada és gratuïta.

Alessia Bombaci (Milà, 1978), va començar a fotografiar amb una càmera analògica Rolleiflex dels anys ’70 mentre cursava la llicenciatura de Psicologia. L’any 2004 es va traslladar a Barcelona on va estudiar fotografia artística, des de llavors ha desenvolupat la seva carrera al món de la fotografia amb diversos projectes propis així com a la fotografia de moda, publicitària i comercial.  Té especial interès per la fotografia documental, de reportatge i artística i predilecció pel color.  En l’actualitat és fotògrafa d’espectacles a l’Antic Teatre i té el seu propi estudi de fotografia Kinoki Studio a Barcelona.