Actualitat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat obre convocatòria pública per a la direcció del teatre L’Artesà

03/08/2018

L’Ajuntament d’El Prat de Llobregat ha obert concurs públic per triar la direcció encarregada de reobrir i liderar de l’antic teatre L’Artesà. El concurs inclou 3 lots: la direcció del teatre, la gestió de l’oficina tècnica i els serveis tècnics de l’espectacle. Els contractes tindran una durada màxima de 4 anys.

Per prendre-hi part, les persones o empreses interessades han de presentar un projecte que s’adeqüi als objectius fixats al projecte cultural i també a la missió i objectius del sistema d’Arts en Viu. El termini acaba el 2 d’octubre a les 23.59h

L’any 2017 van iniciar-se les obres de recuperació d’aquest antic teatre que preveu reobrir les portes la primavera de 2019. L’Artesà serà un equipament viu que oferirà activitats diverses: espais de formació, de pràctica, de creació i una programació estable, accessible i de qualitat amb unes condicions tècniques immillorables que permetran acollir produccions de teatre, dansa, circ i música.

L’Artesà esdevindrà també el node central i articulador del sistema d’Arts en viu, el nou programa descentralitzat, en xarxa i sostenible, que posa en funcionament l’Ajuntament del Prat, amb l’objectiu d’harmonitzar i connectar els equipaments que treballen en l’àmbit de les arts escèniques i la música a la ciutat.

El 13 de setembre l’Ajuntament convoca una sessió informativa pública per resoldre dubtes en la redacció dels projectes i la documentació a presentar per part de les persones i les empreses interessades.