Actualitat

L’Ajuntament de Barcelona apropa l’oferta cultural de la ciutat al públic adolescent amb el ‘Quadern Cultura’

03/10/2013

Quadern Cultura és una iniciativa de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona que neix, en una primera fase de proves, amb el propòsit d’apropar l’oferta cultural de la ciutat al públic adolescent. Els propers dies, 12.160 nois i noies nascuts durant el 2001 i empadronats a la ciutat rebran per correu ordinari als seus domicilis un llibret amb la informació detallada de tots els espais i un talonari amb 11 tiquets bescanviables. Cada invitació equival a una entrada gratuïta per a un alumne o alumna de 1r d’ESO i un acompanyant major de 18 anys. L’acompanyament d’un adult és obligatori.

Quadern Cultura convidarà els estudiants de 1r d’ESO i un acompanyant adult, a gaudir de la programació de diversos equipaments culturals de la ciutat: el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure i alguns museus municipals com el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, El Born Centre Cultural, el Museu de la Música, el MUHBA-Museu d’Història de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals i el Museu Frederic Marès. La voluntat de l’Ajuntament és que en el futur puguin afegir-s’hi més equipaments culturals. 

En total es podrà triar entre una oferta de 62 espectacles que es tradueixen en 270 funcions. L’oferta total d’entrades dels 5 d’equipaments serà d’unes 3.900 entrades.

L’Ajuntament de Barcelona destinarà 180.000 euros al projecte, que se suma a altres iniciatives per apropar la cultura a tots els segment de població.

Més informació: https://eicub.net/?grup=QUADERN CULTURA