Actualitat

La Visiva acull el 21 de juny una mostra del procés de creació d’Olor de menta, d’Emma Riba i Laura Alcalà, projecte seleccionat pel Balla’m un llibre 2019

17/06/2019

Olor de Menta, d’Emma Riba i Laura Alcalà, projecte seleccionat pel Balla’m un llibre 2019, està en ple procés de creació, i aquesta setmana se’n podrà veure una petita mostra. 

Per la 5a edició del Balla’m un Llibre, l’APdC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han tornat a apostar per la creació de noves peces relacionades amb la literatura i, més concretament, amb l’univers del poeta Joan Brossa, de qui es commemora el centenari del seu naixement.

En aquest sentit, la proposta de Riba i Alcalà és un espai imaginat on dos cossos es posen al servei de la poesia escènica de Joan Brossa i et conviden a imaginar. Un collage ballat i parlat al pur estil Brossià on a partir de diferents poemes escènics de l’autor se superposen imatges, absurds, descripcions, accions, pràctiques, veu, moviment i imaginaris.

La mostra es podrà veure a La Visiva (carrer Sepúlveda 85) el divendres 21 de juny a les 20.30h. S’estrenarà a Figueres el 3 juliol, en el marc del Figueres es MOU, i farà gira per diferents biblioteques de Catalunya fins a finals d’any.
Més informació sobre la gira d’Olor de Menta aquí.