Actualitat

La Veronal obrirà el Festival Grec 2015

05/05/2015

·En breu us donarem a conèixer quin és el descompte per als espectacles de Dansa dels que podran gaudir els socis i sòcies de l’APdC

La 39a edició del Grec Festival de Barcelona tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol de 2015 amb una programació de teatre, dansa, música i circ. També inclourà un extens programa d’activitats paral·leles adreçades tant a professionals com a públic general.

El 30 de juny una festa popular a la plaça de Margarida Xirgu donarà el tret de sortida del Grec. La muntanya de Montjuïc tornarà a concentrar la majoria de les propostes artístiques d’aquest any. L’espectacle inaugural del Teatre Grec serà el dia 1 de juliol amb l’espectacle de dansa Vorònia de la companyia La Veronal. Una coproducció del Grec que es podrà veure durant dos dies a l’amfiteatre.

Per tercer any el MiniGrec continuarà sent el programa infantil. Començant amb la festa d’obertura als Jardins del Teatre Grec, els espectacles del MiniGrec es programaran al Teatre Tantarantana, a La Vilella, a la Fundació Joan Miró, a la nova sala Hiroshima i al Mercat de les Flors. Seguint amb la línia engegada la passada edició la programació musical busca una oferta més variada de formats i estils.

Més informació i veure la programació anunciada