Actualitat

La Veronal guanya el Premi Ciutat de Barcelona

10/02/2022

La companyia La Veronal rep per unanimitat el premi d’Arts Escèniques pels muntatges ‘Sonoma’ i ‘Opening Night’. El jurat ha valorat la singularitat i la potència visual, interpretativa i conceptual dels dos espectacles i vol destacar molt especialment el treball de les intèrprets i la resta de l’equip artístic com a cocreadores de les dues peces guardonades.

En aquest link En aquest link podeu veure l’entrevista que feien a Marcos Morau a Betevé amb motiu del guardó.

L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2021 tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el proper 15 de febrer de 2022, a les 18:00.

L’Ajuntament de Barcelona ha fet públics tots els guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2021, que es lliuraran el 15 de febrer, en una cerimònia institucional al Saló de Cent. Els guardons, que aquest any es divideixen en 14 categories diferents, reconeixen la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a la ciutat per persones, entitats, institucions o organitzacions barcelonines. La cerimònia dels Premis Ciutat de Barcelona 2021 serà conduïda per la periodista Núria Dias i es podrà seguir per betevé a partir de les 18 h.