Actualitat

La Universitat Complutense ofereix nous diplomes en Arts Escèniques per a professionals d’arreu d’Espanya

10/03/2010

L’Institut Complutense de Ciències Musicals (ICCMU) i l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials de la Universitat Complutense de Madrid, han posat en marxa quatre nous Diplomes Universitaris. Els cursos estan orientats a la formació, actualització i reciclatge de professionals de les arts escèniques i de la música, en els camps de la Comunicació i la Producció i Distribució.

Els temes i continguts dels primers Diplomes Universitaris que ara es presenten són: Canals de comunicació i relacions amb els mitjans en les organitzacions culturals; Gestió estratègica de la producció escènica en el marc de les noves tecnologies; Noves relacions de les organitzacions culturals: Patrocini, Fund-raising i Responsabilitat Social Corporativa; i Distribució d’arts escèniques i noves tecnologies.
 
El format utilitzat els fa accessibles a professionals en actiu procedents de qualsevol part d’Espanya al costat de joves que considerin la cultura com camp per al seu desenvolupament professional. Així, s’impartiran els divendres i dissabtes cada 15 dies en horari intensiu, entre els mesos d‘abril i juny del present any. Cadascun tindrà una durada de 60 hores i la seva finalització permetrà l’obtenció d’un Diploma Universitari expedit per la Universitat Complutense de Madrid per un total de 6 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

L’objectiu és dotar de coneixements, competències i eines operatives amb les quals afrontar la pràctica professional en un camp de gran dinamisme, en constant canvi i transformació. Per tant, la metodologia cobreix tot l’espectre que va des de la fonamentació teòrica fins a la pràctica professional, passant per la presentació de casos i la realització de projectes pràctics.

La preinscripció està oberta a la pàgina web www.mastergestioncultural.org, on es podrà trobar informació detallada sobre els nous cursos .

El ICCMU és un Institut Universitari de la Universitat Complutense de Madrid, pioner en la formació de gestors de les arts escèniques i la música. Des de 1992 organitza el Màster en Gestió Cultural: Música, Teatre i Dansa, considerat com un dels millors postgraus de gestió cultural a Espanya. Molts dels alumnes que han passat per les seves aules ocupen avui llocs de responsabilitat en les principals organitzacions musicals i escèniques públiques i privades d’Espanya i l’estranger. Aquestes iniciatives són el resultat d’una nova línia d’actuació del ICCMU i de l’aliança estratègica establerta amb l’Escola d’Estudis Empresarials de la UCM per al desenvolupament de la gestió cultural i la formació de professionals de la cultura a Espanya.

Más informació: www.mastergestioncultural.org/  
913946727 i 913107424  /e-mail: coordinacion@mastergestioncultural.org