Actualitat

La unió fa la força! Necessitem la col·laboració de totes les persones associades

22/05/2020
L’expressió “com més siguem més força tindrem” pot sonar a clixé, però per a l’APdC, una associació de caràcter sindical, és ben certa. La nostra raó de ser és lluitar pels drets del sector i divulgar la dansa a la societat i, això, sense el suport de les persones associades a l’entitat, seria impossible.
Ni la Junta ni l’equip de gestió de l’APdC ha parat de treballar durant aquests dos mesos de confinament. Hem enfocat els esforços en fer pressió, aliant-nos amb altres associacions professionals, perquè mitjans de comunicació i sobretot administracions públiques, locals, autonòmiques i estatals no s’oblidin de les arts escèniques ni de la dansa, i hem sigut implacables exigint ajudes per pal·liar els efectes d’aquesta crisi que és sanitària però també econòmica. També hem ofert i seguirem oferint tota mena de serveis online gratuïts, des de formacions fins a assessoraments, per ajudar a les nostres associades i al sector en general.
Ens queda molt per fer i s’acosten temps difícils. Necessitem que el sector estigui unit perquè com més siguem – sí, és ben cert – més lluny arribarem. Ens caldrà molta energia i recursos per poder fer front als reptes que vindran, i és imprescindible augmentar la base social. 
Per això et demanem que ens ajudis a créixer. En sortirem totes guanyant!
Si creixem, tindrem més força com a col·lectiu. Ajuda’ns a donar a conèixer l’APdC, les nostres línies de treball, els nostres serveis (informació, assessorament, facilitats laborals, formació…) i els més de 80 descomptes Per cada nova persona associada que portis o per cada amic de la dansa que aconsegueixis et regalarem una quota. Per exemple, si portes 6 noves associades tindràs tot l’any de franc; si en portes 12, dos anys…

Recorda que tot professional o estudiant amb vocació professionalitzadora es pot ASSOCIAR. I que les persones amateurs o amants de la dansa, poden ser AMICS de la DANSA.

*Permanència obligatòria de 2 quotes per als nous socis, i d’una quota per als amics de la Dansa.