Actualitat

La tercera edició del Circula rep 67 propostes

29/05/2017

La 3a edició del Circula! Tren de creació i formació en Dansa, ha rebut 67 propostes, 22 de les quals són de socis de l’APdC.

El projecte CIRCULA! Tren de creació i formació en Dansa té com a objectiu facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) , l’Associació de Professionals de la Dansa del País Basc (Adde) i a la qual s’uneix aquest any l’Associació Andalusa de Professionals de la Dansa (PAD).

S’escolliran a 5 coreògrafs o coreògrafes (amb o sense companyia) que podran mostrar la seva obra en alguna de les comunitats participants. Cada creador/a seleccionat rebrà un ajut de 2.500 €. S’anunciaran els seleccionats durant la primera quinzena de juny. La proposta catalana actuarà a Madrid al Teatro Pradillo entre setembre i desembre de 2017.

Circula! Va néixer el 2015 com una necessitat dins el context de les mancances actuals de la polítiques culturals en matèria de Dansa i pretén establir xarxes de col·laboració que permetin i fomentin l’exhibició dels treballs d’aquesta disciplina en altres ciutats. Una xarxa de cooperació i intercanvi artístic que trenqui les barreres geogràfiques i que ofereixi una projecció als nostres creadors perquè els seus espectacles tinguin més visibilitat i mobilitat en un context territorial més ampli.