Actualitat

La Serradora ofereix residències per la creació

18/09/2009

La Serradora és un espai, ubicat a Mollet del Vallès, que té com objectiu promoure la creació del treball del cos, que els artistes que s’expressen a través d’aquests llenguatges puguin dur a terme la recerca, gestació i/o experimentació dels seus projectes. També treballa per sensibilitzar la població envers els processos creatius i establir vincles entre artistes emergents, públic, espais i col·lectius que nodreixin la cultura de la ciutat.

El projecte està dirigit per dues artistes independents, Noemi Oncala i Esther Freixa, que gestionen i coordinen aquest l’espai municipal, antiga sala de dansa.

Residències
La Serradora ofereix la possibilitat de fer-hi residències. Per tal de sol·licitar-ne una cal enviar una proposta a la serradoracreacions@gmail.com. Els criteris de valoració que es tindran en compte són la qualitat artística i cultural del projecte i l’interés en la recerca de nous llenguatges escènics.
La cessió de l’espai és gratuïta, com a contraprestació l’artista resident ha de fer un intercanvi a concretar amb la direcció del projecte.

Les instal·lacions
La sala està situada al carrer Anselm Clavé, 67, de Mollet del Vallès, compta amb 115 m2 i està equipada amb linòlium, miralls i dos vestuaris amb dutxes i lavabos. També disposa d’un equip de música i sistema de calefacció i aire condicionat.