Actualitat

La Pedrera celebra 100 anys amb “Emocions en moviment”

26/11/2012
La Pedrera compleix cent anys de la signatura del final d’obra (31 d’octubre de 1912) i la Fundació CatalunyaCaixa ha preparat un programa d’activitats que combina el caràcter essencialment festiu de tota celebració amb diverses propostes culturals i artístiques relacionades amb la singularitat de l’edifici d’ Antoni Gaudí.

Dissabte 1 de desembre serà el torn de la dansa amb “Emocions en moviment”, projecte concebut i produït per la Fundació, i amb la direcció artística de Toni Mira. L’acte està dividint en dues parts:


Passeig per l’interior de La Pedrera: performance de dansa col·lectiva

Interior de La Pedrera. De 17h a 19.30h

Una performance de dansa col·lectiva que s’inicia amb un passeig per l’interior de La Pedrera, en la qual l’espectador s’endinsa en un recorregut amb cossos en moviment; càpsules de dansa en els diversos espais de La Pedrera que són metàfores de diferents conceptes propis de l’arquitectura de Gaudí.

Coreògrafs: Anna Romaní, Emili Gutiérrez, Cecilia Colacrai, Toni Mira, Gema Diaz i Sonia Fernández Lage.
Escoles de Dansa: Varium, Estudi Anna Maleras, tragantDansa, Area, Centre Maxime d’Harroche, Institut del Teatre, i IT Dansa.
Amb la col·laboració especial dels ballarins reconeguts de llarga trajectòria: Sol Picó, Andreu Bresca, Inés Boza, Adelina Argüelles, Sabine Dahrendorf, Jordi Casanovas i Toni Mira entre d’altres.
Música en viu: Taller de Músics.
Vestuari: Viviane Calvitti i Flàvia Onofre.

    Espectacle de dansa sobre la façana de La Pedrera

    Façana de La Pedrera. De 21h a 21.30h. Assistència lliure.

Espectacle de dansa i projeccions sobre la façana de l’edifici de La Pedrera, un joc d’interacció entre la realitat i la ficció.

Coreografia: Toni Mira.
Ballarins: Emili Gutiérrez, Cecilia Colacrai, Gema Diaz, Sonia Fernández Lage, Jordi Casanovas, Viviani Calvitti, Joan Palau i Fàtima Campos.
Realització vídeos: Esteban Crucci i Toni Mira.
Música: René Aubry i Cristina Vilallonga.

Més informació