Actualitat

La nova Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza organitza la seva primera activitat

05/05/2008

La nova Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza s’ha posat en marxa i ja ha programat la seva primera activitat pel diumenge 11 de maig a Granada  (sota la coordinació de la Cia. Date Danza) i el dissabte 17 de maig a Sevilla (dota la coordinació de Trans-Forma). Es tracta d’una conferència entorn al treball de la companyia Ultima vez  Wim Wandekeybus, aprofitant el seu pas per Andalusia.

A més, es projectarà el documental ‘Here and after’, última creació filmogràfica de Wim Vandekeybus a partir de l’espectacle ‘Puur’.  L’activitat està patrocinada per la Consejería de Cultura de la Junta de Andalucía i és gratuïta per a tots els socis de la nova entitat. La resta, han de pagar 5 euros.

La conferència,amb exemples físics i projecció de vídeos, anirà a càrrec de Laura Aris i German Jáuregui, intèrprets de la Cia. Ultima Vez. Aprofitant la presentació a Andalusia de ‘Spiegel’, espectacle que reflecteix la trajectòria de la companyia des de 1986, dos dels components d’Ultima Vez de major trajectòria analitzen i reflexionen sobre aquest treball recolzant-se en els diferents espectacles dels que s’extreuen els fragments per a la composició de ‘Spiegel’, principalment a partir de l’espectacle ‘What the body does not remember’.