Actualitat

La Junta Directiva i l’equip de gestió de l’APdC us desitgem molt bones festes!

20/12/2019
Us informem que les oficines de l’APdC estaran tancades del 24 al 27 de desembre. La resta de dies l’atenció el públic es realitzarà en l’horari habitual: de dilluns a divendres de 10h a 15h.
Aprofitem per donar-vos a conèixer algunes de les coses que tenim preparades per al 2020:

Segona edició dels Motors de Creació
La jornada sobre creació en dansa torna al CCCB! Serà el dissabte 22 de febrer i comptarà amb instal·lacions al voltant de quatre creadors (Pere Faura, Janet Novas, Salva Sanchís i Amaranta Velarde), amb visita guiada inclosa. No hi faltaran workshops amb els quatre convidats, i una taula rodona sobre diferents aproximacions a la creació. Accés gratuït amb inscripció prèvia. Més informació aquí.
Continuen les reunions de l’APdC amb els centres de dansa
La propera reunió està prevista pel 5 de febrer a La Caldera Les Corts, i compatrà amb la presència de l’AEDA, Artemis Dansa, del Departament d’ Educacio, dels Conservatoris Professional i Superior de dansa de l’IT. Estem pendents de confirmació de l’IAE Oriol Martorell i de l’ Associacó de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona.. Podeu inscriure-us-hi i consultar els resums de les anteriors aquí.

Entrenaments per a professionals

Els entrenaments per a professionals paren per Nadal. Ens reincorporarem amb clàssic a La Piconera el dimecres 8 de gener amb Sebastien Mari, i amb contemporani a La Caldera Les Corts el dijous 9 de gener amb Rober Gómez. Podeu consultar els professors i les tarifes aquí.

Beques APdC
Fins al 8 de gener els socis i sòcies de l’APdC podeu participar al sorteig de 10 beques (9 per a professionals i 1 per a estudiants) de 300 euros cadascuna per a la formació que vosaltres volgueu. Més informació aquí.
Formacions APdC
La formació és un dels pilars de l’APdC, i per aquest 2020 tenim preparades diferents propostes, algunes d’elles organitzades conjuntament amb les altres associacions de professionals de les arts escèniques (les dates poden variar):
  • Sessió sobre didàctica de la dansa. Segon trimestre.
  • Debat sobre les tasques de distribució, el 22 d’abril (data susceptible de canvi). Píndola organitzada conjuntament amb APCC, TTP, AADPC i APGCC.
  • L’Enllaç: el punt de trobada entre gestors/es culturals i artistes. Al maig. Jornada organitzada conjuntament amb APCC, TTP, AADPC i APGCC.
  • Eines de comunicació (canva, desygner, picktohart, buffer, hootsuite, pla de comunicació, etc), al juliol. Píndola organitzada conjuntament amb APCC, TTP, AADPC i APGCC.
  • Sessió sobre memòria històrica. Últim trimestre.
  • Com fer un pressupost? Com calcular un catxet?“, el 26 d’octubre (data susceptible de canvi). Píndola organitzada conjuntament amb APCC, TTP, AADPC i APGCC.
  • Sessió sobre dansa i salut. Últim trimestre.
Anirem informant dels programes de cada formació més endavant.