Actualitat

La guanyadora d’1 entrada doble per “HOP. Autarcie (….)” és…

07/12/2017

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a l’espectacle HOP. Autarcie (….), de Cie. par Terre/Anne Nguyen, espectacle inaugural del V HOP Festival de Danses Urbanes. Dissabte 9 de desembre a les 20h al Mercat de les Flors.  

La guanyadora és Avelina Argüelles.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’un formulari, abans del dijous 7 de desembre a les 12h. Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sortea2.com.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Mercat de les Flors.

Sobre l’espectacle:

Autarcie és un joc d’estratègia en el que quatre figures guerreres s’entreguen a un ritual desenfrenat. Fent ús de les tècniques de break, popping o waacking, cadascuna imposa una personalitat forta i componen un joc de poder a la recerca de territori, d’aliances i de jerarquia.

La companyia és francesa.

Coreografia Anne Nguyen / Interpretació Sonia Bel Hadj Brahim, Farrah Elmaskini, Valentine Nagata-Ramos i Konh-Ming Xiong / Música original Sébastien Lété / Il·luminació Ydir Acef / Assessorament artístic AragoRn Boulanger i Jim Krummenacker / Vestuari Courrèges