Actualitat

La Giselle del Barcelona Ballet David Campos arriba al Liceu (25% de descompte per als socis)

18/06/2012

Els socis i sòcies de l’APdC podran comprar entrades amb un 25% de descompte per a veure la particular versió de Giselle del Ballet  David Campos, el proper divendres 6 de juliol a les 21h al gran Teatre del Liceu.  Es tracta d’una actuació per a cel·lbrar els seus 25 anys de labor per la dansa clàssica a Barcelona


Com comprar entrades?
Pots comprar el nombre d’entrades que vulguis per internet. Cal entrar a www.ticketmaster.es/nav/es/teatro/barcelona/eventos.html Has de clicar a “Aprovecha los descuentos y comprueba el precio!” , escollir la promoció Assoc. Prof. Dansa de Catalunya i escriure el codi de promoció: oferta12). Caldrà que ensenyis el carnet de soci/a abans d’entrar al Liceu.

Un ballet inspirat en el clàssic
Un ballet inspirat en el clàssic però portat a la dimensió del present. Una tecnologia que realça les escenes com si l’espectador es trobés a l’escenari.

Un conte o una llegenda portada  del passat sobre esperits de dones mortes per desamor que castiguen els homes. Des del més romàntic que el ballet pot expressar fins a la més obscura venjança de les que no van poder defensar-se de l’home. Una realitat?

Una producció que ha fet aixecar el públic a Àsia i que arriba al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb el desig de sorprendre i emocionar.

La etèria ballarina Aileen Gallinera interpretarà Giselle al costat de Jesús Pastor de l’American Ballet Theatre i Aleix Martínez del Hamburg Ballet, guanyador de la medalla d’or del Prix de Lausanne 2008.

Més informació: www.balletdc.com