Actualitat

La Galera publica la col·lecció juvenil “Escola de dansa”

22/03/2010


La Galera ha iniciat una nova col·lecció juvenil sota el títol “Escola de dansa”. Es tracta d’una sèrie que barreja les aventures que viuen els seus protagonistes amb imatges i que combina la novel·la tradicional amb el còmic. A les últimes pàgines de cada exemplar hi ha el  “Diari de la Violeta”, el diari de la protagonista, amb consells per a les joves estudiants de dansa (la manera de lligar-se les sabatilles, la forma de recollir-se els cabells, les posicions,…) i altres informacions sobre la història de la dansa o sobre ballarines de renom.

La Galera editarà en català i en castellà durant el 2010 sis títols d’aquesta col·lecció: Un somni sobre puntes, Ha nascut una estrella, La nit de la Gran Gala, Un viatge a pas de dansa, El retrat misteriós i Tothom al concurs!

L’autora de la col·lecció és la periodista Aurora Marsotto (Milà), que ha treballat en el món del disseny i l’edició. Col·labora en diversos mitjans italians i estrangers com a crítica de dansa i experta en literatura infantil i juvenil. És autora de diverses novel·les infantils.

Més informació