Actualitat

La FiraTàrrega donarà suport a les companyies emergents

12/12/2008

FIRATÀRREGA inicia una línia de suport a les companyies emergents a través de Laboratoris de Creació, amb l’objectiu d’ impulsar la creativitat escènica dels artistes i companyies meregents i dobar-los suport econòmic, tècnic, logístic i promocional. 

Aquests Laboratoris de Creació seran una nova línia de suport a aquells artistes que vulguin avançar en les noves dramatúrgies pensades per a espais no convencionals. Totes les companyies amb residència administrativa a Catalunya interessades poden presentar les seves propostes a la Fira fins a final de gener de 2009. La direcció artística del certamen valorarà aquells projectes que “apostin pels espais oberts i plantegin una nova relació entre l’actor i l’espectador, que es preocupin per ampliar la mirada, per treballar en espais insòlits i que s’interessin per la investigació i el risc que això comporta”.
 
La Fira atorgarà un ajut econòmic de 3.000 euros a la cia. escollida, facilitarà la realització a Tàrrega d’una residència creativa per un període màxim de tres setmanes durant els mesos de juliol o agost i programarà l’estrena de l’obra en el marc de FiraTàrrega 2009. Durant la residència creativa, la companyia tindrà suport tècnic, logístic i promocional de tots els departaments de la Fira.

Les bases de la convocatòria 2009 dels Laboratoris de Creació es poden consultar a: www.firatarrega.cat/ca/node/1067