Actualitat

La Fira del Teatre al carrer de Tàrrega avança la programació d’enguany

27/06/2008

De l’11 al 14 de setembre de 2008, Tàrrega es convertirà  de nou en el gran aparador de les arts escèniques, i en un  gran punt de trobada professional. La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega ha presentat un avanç de la programació d’enguany, en què s’hi pot trobar dansa, circ, titelles, clown, teatre musical però sobretot espectacles de carrer, propostes pensades per l’espai públic entès amb una mirada àmplia, renovadora i plural, espectacles que permeten conèixer  tendències i que aporten nous referents per a la creació  artística.

En l’apartat de dansa i de companyies catalanes, Senza Tempo presentarà la seva darrera creació de carrer, ‘A+, Cosas que nunca te conté’, un  espectacle de dansa-teatre  carregat d’imatges evocadores.  A ‘Barco de arena’, Claire fusiona circ i dansa i torna a  enamorar audiències. D’altra banda, els ballarins de Factoria Mascaró exhibiran el seu ‘Jardí de les delícies (2)’, una coreografia inspirada en els jardins romàntics que  podem trobar a moltes ciutats europees.

En l’apartat de companyies espanyoles, es podrà veure ‘El Pintor y la Modelo’,  una treball de Roberto Martínez Losa que fusiona les belles arts amb la performance i la dansa, un diàleg entre el creador i la seva creació.