Actualitat

La Escuela de Verano de La Red acosta la dansa a gestors i programadors

14/06/2010

La Escuela de Verano de La Red ha tancat les seves portes després de cinc jornades –del 31 de maig al 4 de Juny- de reflexió i debat amb la presència de més de 160 professionals inscrits. L’ escola està dirigida a tècnics i gestors de l’espectacle en viu i té l’objectiu de fer confluir estratègies i esforços en l’àmbit de la formació continuada, i generar programes didàctics adaptats als reptes que afronten els professionals cada dia.

En aquesta cinquena edició celebrada a Almagro i a Bolaños de Calatrava s’ha ofert un gran ventall de cursos-tallers, entre els quals està el “Taller de análisis de un espectáculo: Teatro, danza, música y calle”. La gestora i membre de la junta de l’APdC Beatriu Daniel ha estat l’encarregada de coordinar i conduir la jornada en la que van participar Carles Salas, Joaquim Noguero i Roberto Fratini, a més de comptar amb l’aportació no presencial de Judit Bombardó.

L’objectiu d’aquest treball ha estat donar eines a programadors i gestors culturals per acostar-se a la dansa. “És la primera edició d’aquesta experiència i van assistir-hi 33 persones de tot l’ Estat Espanyol”, explica Beatriu Daniel, que fa una valoració molt positiva de la trobada.

Més informació sobre la Escuela de Verano de la Red.

 5ª EDICIÓN DE LA ESCUELA DE VERANO DE LA RED