Actualitat

La Dansa integrada arriba a Barcelona de la mà de la cia. Candoco

06/08/2009

 +Oferiran un taller, un col·loqui i un espectacle al mes de setembre

Els ballarins de la Candoco Dance Company oferiran una jornada de formació el proper 19 de setembre a l’Institut del Teatre.  Amb la intenció d’ introduir en el camp de la Dansa integrada a ballarins i coreògrafs de dansa contemporània, estudiants d’aquesta disciplina i persones amb discapacitat física interessades a explorar llenguatges expressius nous a través de la dansa, la companyia plantejarà -a través d’exercicis pràctics i improvisacions- com enfrontar-se al treball coreogràfic amb persones amb diferents capacitats.

Candoco és una de les companyies de Dansa contemporània més reconegudes del Regne Unit i la més destacada en el camp de la dansa integrada, formada per ballarins amb i sense discapacitat física. Des de fa més de 15 anys, Candoco treballa per trencar esquemes al voltant de la Dansa contemporània i canviar la concepció de qui pot pujar dalt d’un escenari per ballar. Aquesta companyia presenta a través dels seus espectacles com ballarins amb diferents capacitats poden mostrar formes de moviment noves i oferir a l’espectador una aproximació nova a la Dansa contemporània.

Col·loqui sobre Dansa integrada al CaixaForum

L’equip de Candoco obrirà una taula de debat explicant la seva experiència com a principal companyia de dansa integrada al Regne Unit. Els participants del taller podran plantejar reflexions, dubtes i conclusions que hagin sorgit durant la formació. Aquest col·loqui estarà obert a persones que no hagin participat en el taller de dansa. Serà al CaixaForum Barcelona a les 16:30 hores.

Espectacle de la companyia al SaT

La companyia oferirà l’espectacle Still / The perfect human amb coreografies de Hofesh Shechter i Nigel Charnock al Sant Andreu Teatre els dies 18 i 19  de setembre a les 21h, i a les 21:30 respectivament.