Actualitat

La dansa catalana assisteix plegada a la trobada internacional d’arts escèniques Tanzmesse NRW

24/07/2008

En el marc del programa Catalan! Dance del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, diverses companyies, coreògrafs i ballarins catalans participen plegats el 29 d’agost en la trobada  internacional d’arts escèniques Tanzmesse NRW que télloc a Düsseldorf (Alemanya) del 27 al 30 d’agost.

La presentació de les companyies catalanes, sota el títol ‘Catalan meet & greet at Tanzmesse NRW’ tindrà lloc el divendres 29 d’agost de 12 a 13 h al Catalan! Dance Booth (L52). La marca Catalan!Dance vol contribuir a donar visibilitat al sector de la dansa de Catalunya en les seves accions d’internacionalització.

Les companyies i artistes participants són Alexis Aupierre, Lapsus Dansa, Alta Realitat, Jordi Cortés, Cia Roberto G. Alonso, CobosMika Company, Color Dansa, Dominik Borucki, Fani Benages, Gelabert-Azzopardi Companyia de Dansa, Increpación Danza, Nats Nus Dansa, Sol icó Cia de Danza, Thomas Noone Dance i TragantDansa.

Així mateix també hi seran l’ Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya, l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural (EADC), Institut de les Indústries Culturals (ICIC) i l’Institut Ramon Llull.