Actualitat

La Dansa al Cicle Diumenges al Picasso

24/03/2009

La dansa, el circ i música seran protagonistes del Cicle Diumenges al Picasso d’enguany. Després de la bona acollida de la primera edició, a partir del proper diumenge 15 de març i fins al juliol, es presentrà un ventall d’espectacles de petit format basats en la idea de la proximitat amb el públic. Aquest cicle referma la voluntat del Museu d’esdevenir, més enllà del centre de referència en el coneixement picassià, un espai cultural viu i obert, amb una estreta relació amb el seu entorn.

Espectacles de dansa del cicle:

Cia. Kamchàtka, Kamchàtka
26 d’abril, a les 12 hores
Museu Picasso, diferents espais de la planta baixa
Espectacle gratuït
Vuit persones amb només una maleta i un record. Com acabades d’arribar d’algun país llunyà, aquestes persones van descobrint la ciutat, les seves normes, estil de vida i secrets.

Cie. Toujours Apres Minuit, Epílegs
31 de maig, a les 12 hores (durada, 1 hora)
Museu Picasso, pati del palau Finestres
Preu: 3 euros. Aforament limitat (reserva necessària)
Al començament dels Epílegs hi ha els Crims exemplars de Max Aub: un centenar d’assassinats relatats de manera senzilla, un centenar de mòbils greus, absurds, estranys o divertits, un centenar de confessions que podrien ser nostres…

Juan Carlos Lérida, Primer acercamiento
21 de juny, a les 20.30 hores
Museu Picasso, pati de la cafeteria
Preu: 3 euros. Aforament limitat (reserva necessària)
A partir dels Standard de la Guitarra en el flamenc i com a banda sonora del trànsit d’un personatge. Juan Carlos Lérida, artista que ha construït el seu treball amb risc i experimentació, utilitza aquesta vegada com a vehicle la relació del moviment i l’univers de la guitarra flamenca per a dibuixar el paisatge coreogràfic des del flamenc i les seves perifèries.

Cia. La veronal, Los pájaros muertos
28 de juny, a les 20.30 hores
Museu Picasso, pati del palau Finestres
Preu: 3 euros. Aforament limitat (reserva necessària)
Ambientada en un univers representatiu de la vida i obra de Pablo Picasso, Los pájaros muertos declama la desaparició constant dels homes que s’acostaren a la vida del pintor. La destrucció d’un imperi que camina amb impotència a la inevitable expulsió del paradís.

Més informació a: www.museupicasso.bcn.cat