Actualitat

La companyia d’ Ángel Corella podria dir-se “Ciutat de Barcelona”

13/01/2012

Segons informacions de l’Agència de notícies Europa Press,  recollides per La Vanguardia i El País,
el fins ara anomenat Corella Ballet Castella i Lleó estaria ultimant els detalls per traslladar-se a la capital catalana, on passaria a dir-se ‘Ciutat de Barcelona’, i l’escola de ballarins tindria la seva seu a Figueres.

En declaracions a Europa Press, l’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha confirmat que l’acord “està al caure” i que els principals actors són la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.
Vila, amic personal de Corella des de fa anys, ha avançat que la seu central del ballet estable estarà a Barcelona i que a Figueres es construirà una escola, encara que el procés acaba de començar.

Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han confirmat a Europa Press que el consistori ha participat en les negociacions facilitant la recerca d’un espai físic, encara que han precisat que la col·laboració s’oferia “sempre que tinguessin el finançament assegurat”.

L’altra condició és que l’arribada del ballet no suposés “un perjudici” per a la resta de companyies de la ciutat, i que la seva presència a la ciutat tingui un retorn social per al barceloní.

Notícia a El País
Notícia a La Vanguardia