Actualitat

La companyia Contrapunctus estrena residència en a l’Estruch

19/10/2009

La companyia Contrapunctus Danceport estrena residència a l’ Estruch de Sabadell. Dirigida per Claudi Bombardó i Nora Sitges-Sardà, la companyia passarà a ser resident a partir del proper 16 de novembre. A més, l’agrupació començarà amb aquesta residència, la creació d’un nou treball coreogràfic que s’estrenarà a l’ abril de 2010.

Contrapunctus Danceport  neix el 2004 com a resultat de la col·laboració entre els ballarins i coreògrafs Nora Sitges-Sardà i Claudi Bombardó. La seva trajectòria artística els ha dut a realitzar junts projectes coreogràfics que s’han presentat arreu: Alemanya, Àustria, Itàlia, Israel i Espanya. A partir d’aquestes col·laboracions sorgeix la idea de consolidar una plataforma basada a Barcelona, la seva ciutat d’origen, que els permeti presentar els seus treballs conjuntament. La seva experiència professional a l’estranger els ha portat a desenvolupar un estil influenciat en gran part per les últimes tendències de la dansa moderna centreeuropea.

Des del seu naixement, la companyia ha estrenat diversos espectacles (Mai and Tok, light light object, dos, superfície emocional, ricercare a tres, quaranta cadires / unplaced, TIME AND CHANCE…) que s’han pogut veure en diferents espais (Sala Mamushka, Marató de l’Espectacle 2005 i 2006, Espai Jove de l’Eixample, Dies de Dansa, Teatre l’Alegria de Terrassa, C.P. St. Martí del Clot, Gala de Torrevieja ’06, Festival de Segovia, Clásicos en el parque festival d’Almería, Mercat de les Flors…). Entre els seus projectes també s’hi troben espectacles alternatius, accions i diversos treballs de video dansa (last waltz, machine, extract, variacions en una recta…). Actualment, la companyia treballa al C.P. St. Martí del Clot de Barcelona.

Més informació sobre la companyia aquí.