Actualitat

La comissió de preselecció dels Premis Dansacat ha valorat més de 40 candidatures

27/11/2012

El termini de presentació de candidatures per als Premis Dansacat 2012 es va tancar el passat dissabte 20 d’octubre. La comissió de preselecció dels guardons ha valorat, les més de 40 candidatures que opten a la tercera edició dels premis i que han arribat a través de www.dansacat.org.

El membres de la comissió de presseleció dels Premis Dansacat 2012 són:

Roser Muñoz Massanas, primera Ballarina de dansa clàssica amb una trajectòria de més de 20 anys a nivell internacional i directora del Centre de Dansa de Catalunya.

Claudia G. Moreso, directora artística de la companyia Nats Nus. Treballa en la creació d’espectacles dirigits a públic infantil i familiar i desenvolupa el projecte educatiu “Dansa a les escoles”, guanyador del Premi Dansacat 2010 en la categoria Dansa i Societat.

Claudia Solano Watson / la SolWat, creadora independent que desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació i la docència. Forma part i és membre activa de la Plataforma CRIM, Creadors Independents en Moviment.

Toni González, consultor per a les arts escèniques i la gestió internacional de la cultura. Acompanya les organitzacions artístiques en els seus processos d’internacionalització i analitza la viabilitat dels projectes culturals per a la seva projecció exterior.

Guillem Alonso, ballarí, coreògraf i professor de claqué. Actualment forma part de la companyia Tap Olé. Va guanyar el Premi Dansacat 2010 en la categoria de Trajectòria Professional.

El proper 28 de novembre es faran públiques les 3 candidatures finalistes per cadascuna de les tres categories convocades i que són Trajectòria Professional, Dansa i Societat i la nova categoria Nous Talents. Els finalistes han estat escollits per la citada comissió de preselecció.

Un cop es facin públics els finalistes s’obriran les votacions populars a través de www.dansacat.org, per tal d’escollir al guanyador/a de cada categoria. L’entrega de premis tindrà lloc el 20 de desembre a l’Espai Dansa’t! (c/Neopàtria, 54).

Més informació sobre els Premis Dansacat