Actualitat

La comissió de preselecció dels Premis Dansacat està valorant més de 50 projectes

21/10/2010

La comissió de preselecció*  dels Premis Dansacat 2010  està valorant aquests dies les més de 50 candidatures que opten a aquesta segona edició dels premis i que ens han arribat a través de www.dansacat.org.

El membres de la comissió de presseleció dels Premis Dansacat 2010 són:

Joan Boix
Primer Ballarí de dansa clàssica amb una trajectòria de més de 20 anys a nivell internacional, i director del Centre de Dansa de Catalunya.

Sílvia Borrell Giró
Responsable dels ensenyaments de dansa i art dramàtic de la Subdirecció General d’Ensenyaments Artístics i Especialitzats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Isabel Lasa
Ballarina, docent de diversos estils de dansa, i gestora de companyies de dansa.

Jannick Niort
Ballarina, mestra de dansa i psicòloga. Fundadora i directora de la Fundació Psico-Art de Catalunya, Premi Dansacat 2009 de “Dansa i Societat”.

Mireia Pujol.
Ballarina i pedagoga. Actualment treballa en el camp de la fisioteràpia i el tractament integral del cos.

El proper 5 de novembre es faran públiques les 3 candidatures finalistes en la categoria de “Reconeixement professional”, i les 3 candidatures finalistes en a categoria “Dansa i societat“. Finalistes que hauran estat escollits per aquesta comissió de preselecció.

Un cop es facin públics els finalistes s’obriran les votacions populars a través de www.dansacat.org, per tal d’escollir al guanyador/a de cada categoria. L’entrega de premis tindrà lloc el 3 de desembre al Mercat de les Flors.

Més informació sobre els Premis Dansacat.