Actualitat

La col·lecció «Cuerpo de letra» dedica un volum al coreògraf William Forsythe

12/07/2018

La col·lecció «Cuerpo de letra», coeditada pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i l’editorial Polígrafa, acaba de publicar «El cuerpo incalculable. William Forsythe, Gerald Siegmund y los diferenciales de la danza» un nou volum dedicat al ballarí i coreògraf William Forsythe.

En aquest llibre, el dramaturg i teòric de la dansa i professor del Conservatori Superior de Dansa (CSD), Roberto Fratini, i la professora d’Estètica i Teoria de les Arts i de Història de la Música de la Universitat de Barcelona (UB) Magda Polo, han recopilat per primer cop en castellà la producció teòrica d’un dels coreògrafs més significatius de les darreres dècades.

Amb aquesta publicació es dóna a conèixer una part del continent «fractal» de creació coreogràfica  de Forsythe, que comprèn des de peces neoclàssiques dels anys 80 als treballs plàstics de les darreres dècades . El llibre reuneix per primer cop els tres assajos més importants dedicats a aquest coreògraf escrits per Gerald Siegmund, el teòric que ha seguit millor la seva trajectòria artística. El volum es completa amb entrevistes, conversacions, conferències i al·legats de poètica del propi coreògraf.

Es pot adquirir el llibre a la llibreria de la Diputació de Barcelona.