Actualitat

La cia. Thomas Noone Dance lidera el projecte Dancing Partners

07/08/2013

La companyia  Thomas Noone Dance (Barcelona), la Company Chameleon (Manchester), i la companyia Norrdans (Harnosand), treballen junts en un projecte internacional de múltiples vessants anomenat Dancing Partners, una iniciativa transfronterera que en els propers mesos es desenvoluparà en les tres ciutats seu de les tres companyies. Cada companyia acull a la seva seu a les altres i es preparen tallers, xerrades, taules de treball i actuacions, convertint els dies en comú en intenses jornades de treball, intercanvi i enriquiment mutu. Dancing Partners començarà a Barcelona del 9 al 14 de setembre i continuaal desembre a Harnosand, i al març de 2014 arribarà a Salford i Blackpool.

El nucli de l’activitat seran  tres actuacions al SAT! Teatre que consisteixen en dos programes mixtes compostos per treballs curts de les companyies, i un tercer programa per a la jornada d’obertura de la temporada 2013-2104 al SAT! que inclou l’estrena d’una nova concreció de Thomas Noone i una peça de Norrdans amb música en directe de Gjallahorn. Les actuacions aniran acompanyats de xerrades amb el públic.

Les companyies participaran en unes jornades d’investigació al Graner per a intercanviar pràctiques artístiques en la recerca de noves vies metodològiques, per crear vincles i compartir mètodes de treball que generin un flux d’informació entre creadors.

Company Chamaleon portarà un seguit de tallers creatius per a gent jove i en risc d’exclusió al Graner, mentre que la Thomas Noone Dance oferirà tallers familiars al SAT! També hi haurà màster classes per a ballarins professionals i estudiants a Barcelona.

Activitas paral·leles
Dies 9 i 10
Taller amb Marc Brew al Graner d´11 a 17 h. ambós dies

Dia 11
Taller de C. Chameleon al Graner de 17 a 18 h.

Dies 11 i 12
Intercanvi artístic entre totes les cias. al Graner d’11 a 14: 30

Dia 12
Taller de Company E al Graner de 17 a 20
Xarrada amb els coreògrafs després de la funció de les 20: 30 al SAT!

Dia 13
Xarrada amb els corerògrafs previa a la funció de les 20:30 al SAT!

Dia 14
Assaig obert amb Norrdans a les 13 h. al SAT!

Més informació