Actualitat

La Cia. Poliana Lima guanya el Xè Certamen Coreogràfic de Sabadell

23/10/2015

La Companyia Poliana Lima ha guanyat el Xè Certamen Coreogràfic de Sabadell amb la peça Atávico. La mateixa peça que ha estat escollida pel projecte Circula!, impulsat per l’APdC, i que es podrà veure el proper 10 de desembre a Barcelona. (+ info). La companyia també oferirà un taller, l’11 de desembre, en el marc del projecte Circula!

El premi del Certamen Coreogràfic de Sabadell està dotat per 1.000 euros, més una residència d’un mes a l’Estruch i la possibilitat de presentar la peça dins la programació de la temporada següent. 

El segon premi, de 500 €, ha recaigut en la companyia Phisycal Momentum per Postskriptum, que també ha rebut el premi del públic (300€). D’altra banda, el Premi Certamen de Burgos-NY, per a participar en aquest certamen el juliol de 2015, ha estat per Downtango de Lucia Marote. Com a novetat s’ha atorgat el Premi NunArt, dotat amb una residència i presentació de la peça al Festival Nunoff, que ha estat per a la companyia Paula Montoya i Carla Diego amb la peça Nexo(s)