Actualitat

La Cia. Iliacan denuncia el tracte del Teatre Atrium de Viladecans

21/04/2008

La compañía Iliacan ha denunciat el tracte rebut per part del Teatre Atrium de Viladecans, que divendres els va anul·lar l‘actuació prevista per diumenge. La companyia s’havia compromès a estrenar la peça ‘Mejorando lo presente’ el dissabte 19 i el diumenge 20 d’abril, però diumenge, segons expliquen, el teatre va suspendre l’actuació de forma unilateral basant-se en les poques entrades vengudes tres dies abans pel servei de Telentrada, tot i que qualsevol teatre ha d’assumir el risc de la seva programació.

A tot això, la companyia de dansa indica que l’escena de la dansa a Barcelona té moltes dificultats en general i per aquest motiu els teatres no haurien d’afegir més traves a les existents, sobretot perquè haurien de ser els principals punts de contacte entre les companyies i el públic. Iliacan ha volgut donar a conèixer aquesta decepció enfront a un ‘comportament tan inesperat i inadmissible’ perquè pensen que potser ‘amb aquesta denuncia es pot evitar que en un futur es repeteixi un fet tant greu’.

Així mateix, la companyia demana disculpes al públic que volia anar a l’espectacle diumenge i no el va poder veure per la suspensió que van fer els responsables del teatre.