Actualitat

La Caldera publica la Convocatòria de residències per al 2017

11/10/2016

La Caldera Les Corts obre la convocatòria del programa de residències per al període de gener a desembre 2017. Aquest any la convocatòria té dues modalitats i es preveu acollir un total de 14 residències: 12 residències de creació i 2 residències tècniques.

 

S’ adreça a creadors, col·lectius i investigadors vinculats amb les arts escèniques, amb trajectòries provinents de qualsevol àmbit artístic, però que considerin el cos i/o el moviment com a matèria, eina o pregunta central en el seu projecte artístic.

 

La seva procedència pot ser local, nacional i internacional encara que, degut a limitacions en els recursos disponibles.

 

Residències de creació

Destinades a acollir projectes en la seva totalitat o en una fase concreta del procés de creació; ja sigui en el moment de conceptualització, documentació i recerca, el període de  concreció, posada en pràctica i elaboració de les matèries, o la etapa de construcció i assemblatge final dels components. L’objectiu és oferir temps i espai per aprofundir en els processos i les matèries de treball en un context que permeti la  maduració i evolució de les propostes presentades.

 

Residències tècniques

La  Caldera disposa d’una sala amb càmera negra i un equipament tècnic mínim suficient per poder treballar la posada en escena i fer mostres obertes al públic amb capacitat màxima de 100 persones

Més informació