Actualitat

La Caldera edita un llibre sobre els seus 18 anys d’història. Vols participar-hi?

30/05/2013

La Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques, està editant un llibre-objecte que commemorarà els 18 anys de la seva existència. Es tracta d’una edició especial i única, que vol ser memòria i, alhora, una reflexió i una possible eina de treball per a futurs projectes col·lectius. “Vol ser un petit recull, un petit fragment que no pot acollir ni de ben lluny tota la nostra veritat, tota la nostra activitat, tot allò que ha passat i que hem estat; i no ho pretén pas. Però sí té la voluntat de ser un lloc on poder començar a bolcar la nostra memòria col·lectiva, confiant en que aquesta pugui omplir els buits, els oblits i els forats d’una ‘realitat’ complexa i sempre incompleta, altament subjectiva”, expliquen des del centre de creació.

Si heu sentit que La Caldera ha format part de les vostres vides en algun moment us animen a participar. La vostra col·laboració pot fer-se mitjançant aportacions econòmiques, sent mecenes del projecte a través d’aquest Verkami, però també mitjançant l’enviament de fotografies i material gràfic relacionat amb el vostre pas per La Caldera a librocaldera@gmail.com.

El llibre-objecte inclourà 2 DVD’s amb imatges de les diverses activitats així nombrosos textos encarregats a artistes, experts, professionals i persones implicades com: André Lepecki, Scott deLahunta, Lipi Hernández, Montse Colomé, Carles Mallol, Carles Sales, Alexis Eupierre, Inés Boza, Álvaro de la Peña, Sol Picó, Clàudia G. Moreso, Toni Mira, Beatriu Daniel, Toni Cots, Helena Torres, Rosario Hernández, Tracy Sirés, Fani Benages, Berta Sureda, Germana Civera, Roberto Frattini, Cristina Riera, Magali Homs, Mireia de Querol, Silvia Lorente, Cesc Casadesús, Jean-Marc Adolphe, Jordi Prat i Coll, entre d’altres…

Més informació