Actualitat

La 4a edició del festival Moujuïc portarà la dansa al Castell de Montjuïc el 25 i 26 de maig

08/05/2024

El festival Moujuïc arriba enguany a la quarta edició el cap de setmana del 25 i 26 de maig amb una proposta pensada per a tot tipus d’espectadors juntament amb un equip de mediació per acompanyar els nous públics.

Les propostes principals de la programació al Castell seran: Quien baila, su mal espanta de Pol Jiménez i Joaquín Collado; Taranto Aleatorio de La Chachi; El Carnaval no es alegre – Tiny Desk de Natalia Fernandes; Verònica de Magdalena Garzón; EXIT de cia. Circumstances; Idiòfona de Joan Català; La escucha cae dentro de Lautaro Reyes; Los Perros de Led Silhouette i Marcos Morau.

Moujuïc vol esdevenir un festival de dansa amb visió de ciutat i territori, i per això enguany arriba més lluny. La programació Moujuïc Al Barri donarà presència als barris de l’entorn immediat de la muntanya els dies 5, 10, 11 i 17 de maig, evidenciant les sinèrgies amb d’altres actors de la ciutat, com l’Ateneu Popular de Nou Barris, entre d’altres.

El festival aprofundeix també en la relació amb l’ecosistema cultural del territori, introduint un eix de reflexió sobre la feina conjunta amb el centre cívic del Sortidor, demostrant que el recurs més gran que hi ha al món de la cultura és el treball en xarxa. En aquest sentit, s’hi suma també el projecte EN RESIDÈNCIA, en què centres d’ensenyament de la ciutat metropolitana acullen processos de creació contemporània.