Actualitat

La 25a Marató de l’Espectacle serà l’última edició

21/05/2008

El 6 i 7 de juny se celebra la darrera edició de la Marató de l’Espectacle, la 25a. La Marató és la gran festa de les arts escèniques i de l’espectacle on, any rere any, acudeixen al Mercat de les Flors més de 4.000 espectadors, a més d’un bon nombre de professionals del sector, programadors i crítics. Aquest any celebra la darrera edició, per falta de suport institucional i motivació de l’equip organitzador, i es vol acomiadar amb una programació plena de sorpreses i de retrobades.

‘Fa 25 anys vam organitzar una manifestació artística que ha arribat on mai podríem haver imaginat. El compromís adquirit en aquella ocasió s’ha mantingut intacte fins al dia d’avui i ha sigut el motor constant de la nostra entrega diària per construir, amb el suport de tots, un esdeveniment únic, participatiu, solidari, creatiu, emocional, reflexiu, renovador, integrador…’, expliquen des de l’organització, l’Associació Marató de l’Espectacle.

La marató d’enguany començarà a les 9 del vespre del divendres i també el dissabte amb un concert gratuït. Després, com és habitual, es podran veure els espectacles amb una duració màxima de 10 minuts en els diferents espais del Mercat de les Flors.

Les companyies de dansa que participaran en aquesta darrera edició són Tap Olé, Compañía Cesc Gelabert, Nats Nus, Raravis/ Andrés Corchero, Barcelona Addictos, Lanonima Imperial, Sol Picó Compañía de danza, Alta Realitat / Jordi Cortés, Lesya Starr, Increpación Danza, Association Arrangement Provisoire – Jordi Galí, Matxalen Bilbao, Kompanie Janet Rühl / Arnd Müller, Cetra Danza Zaragoza, Darí Darí Dance Company, Paula C. Collins Modern Dance Theatre, Danzas Invisibles, Slam Dancing Productions, Laura LLauder -Eudanza, Paula Muela, Olística Mística, Iliacan, Claire Parsons.Co,  Sound System, Dance Crew, D’Block, the on stage company, Chief Rockers, Yolanda Cortes, Supernenes del Swing, Soledad Corna, Noemi Oncala, Cia Sonia Rodriguez, Slam Dancing Productions i NDanza.