Actualitat

La 12a edició del Festival El Més Petit de Tots arriba a 11 ciutats i 14 teatres

02/11/2016

Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a edició del Festival El Més Petit de Tots. Les novetats més destacades d’enguany són que s’hi afegeixen dos nous espais: el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i l’Atrium de Viladecans, i que hi haurà, per primer cop, una jornada destinada al públic professional així com activitats paral·leles (masterclasses i tallers amb els artistes).

El certamen se celebrarà a 11 ciutats i 14 teatres. El Més Petit de Tots és un festival de referència, singular i únic ja que mostra els espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d’edat: nens de 0 a 5 anys.

Enguany la producció pròpia del festival és Maleable de la coreògrafa Helena Lizari, una coproducció entre el festival i el Mercat de les Flors.

El Festival El Més Petit de Tots va ser creat ara fa dotze anys a Sabadell per LaSala Miguel Hernández i és un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país.

Més informació