Actualitat

L’ IBStage acull a 120 estudiants de dansa i a primeres figures internacionals

02/09/2014

Per segon any consecutiu Barcelona ha acollit l’ IBStage. Un curs Internacional de Dansa d’alt rendiment en el qual han participat 120 alumnes de diverses nacionalitats, i que ha comptat amb reconeguts professors d’arreu del món com Elias Garcia Herrera (fundador i director artístic), Xiomara Reyes (directora artística), Rinad Imaev, Deborah Ferrato, Iratxe Ansa i Lolita Vilalta,…

IBStage és una organització no lucrativa que persegueix oferir al públic espectacles de dansa d’alta qualitat. Al mateix temps, explica Leo Sorribes (president i fundador), fan un curs de formació per a joves ballarins, amb l’objectiu que aquests refinin la seva tècnica i coneguin altres estils.

Gales de dansa amb primers ballarins d’arreu del món

Dues gales de Dansa -al Centre cultural Terrasa (30 agost) i al Teatre-Auditori de Sant Cugat (31 agost)- han clausurat l’edició d’enguany. La gala ha comptat amb la participació de primers ballarins d’arreu del món: Lucía Lacarra i Marlon Dino (Bayerische Staatsoper – Berlín), Marianela Núñez i Thiago Soares (Royal Ballet – Londres), Isabelle Ciaravola i Stephane Bullion (Ópera de París) i Daria Klimentova i Vadim Muntagirov (English National Ballet /Royal Ballet). Han interpretat fragments de ballets com El llac dels cignes, Carmen, La dama de les camèlies, El corsari, i La Bayadere.

Els alumnes també han participat en coreografies d’Elías García, Iratxe Ansa i Deborah Ferrato, i com a cos de ball de la suite de La Bayadere.
Veure fotografies de les gales