Actualitat

L’ APdC es reuneix amb Jordi Sellas, nou Director General de Creació i Empreses culturals de la Generalitat

02/04/2013

El passat 19 de març l’APdC es va reunir amb el nou Director General de Creació i Empreses culturals de la Generalitat de Catalunya, Jordi Sellas. En aquesta trobada l’APdC va fer un resum de l’estat actual de la dansa catalana, i va donar a conèixer a Selles les necessitats del sector.

Un dels temes principals que es van tractar va ser la necessitat de reactivar el circuit i les programacions municipals, escenaris principals per a exhibir la producció de dansa feta a casa nostra, també es va parlar de la necessitat d’agilitzar els pagaments, entre d’altres temes.

Per la seva banda, Sellas va explicar la nova estructura del departament i va destacar que es treballaria fermament en la creació de públics i en l’activació del mercat laboral per als nostres professionals.

Jordi Sellas és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Ha estat fundador del Club TR3SC, director de màrqueting del Grup Focus i dirigeix i presenta el programa Generació Digital, de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya. Fins ara ocupava el càrrec de director de l’Àrea Digital i de Nous Negocis del Grup RBA i presentava i dirigia el programa Generació digital de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya.

La Direcció General de Creació i Empreses Culturals té per funcions impulsar les polítiques públiques en els àmbits de creació, producció i difusió de les arts escèniques, visuals, musicals, cinematogràfiques i literàries, les seves infraestructures i les xarxes territorials, la cultura digital i les empreses i mercats culturals.