Actualitat

Juneda debuta al Fem Dansa 2017 amb Quim Bigas el 10 de novembre

09/11/2017

El Fem Dansa continua! Martorell, Palamós i Sant Joan de les Abadesses ja han acollit tot o part del circuit. Juneda, que aquest cap de setmana rep a Quim Bigas amb el seu espectacle Molar, és un dels municipis de nova incorporació.

El Fem Dansa, impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya amb el suport  del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, planteja la creació d’un petit circuit municipal integrat per teatres de menys de 500 localitats, per fer una programació específica de dansa de companyies catalanes i activitats formatives de creació de públics. El resultat: 27 actuacions de dansa i 16 pràctiques artístiques dinamitzades pels mateixos artistes que presenten espectacles al Fem Dansa, com xerrades, tallers, i altres accions de creació de públics. 

Fem dansa, forma part del pla de d’impuls de la dansa (2016-2017) que té voluntat de continuïtat en els propers anys, i consta de sis accions específiques que complementaran les polítiques de foment de la dansa, a fi de crear un escenari a Catalunya amb oportunitats per a la recerca, la creació i la producció de la dansa, per a la seva difusió, visibilitat i sociabilització.