Actualitat

Jornades de portes obertes a l’Institut del Teatre per a mestres i pedagogs

27/11/2008

Del 9 al 15 de desembre es podran veure classes de 1r a 4rt curs

L’Escola d’ensenyament secundari i artístic de l’Institut del Teatre ha convocat diverses Jornades de Portes Obertes dirigides a tots aquells docents i pedagogs de la dansa que estiguin interessats en veure el treball de l’IT de cara a presentar alumnes a les proves d’accés del curs vinent.

L’EESA/CPC, a més, ens ha informat que les Proves d’Accés de 2009 al Grau Professional de Dansa possiblement s’avancin. L’Institut està a l’espera de rebre resposta per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i en breu comunicarà les noves dates.

Al pdf adjunt trobareu el calendari i l’horari detallats de les classes a les que es pot assistir. El nombre d’assistents per escola és de dues persones (professors/es) per classe.

Tots/es aquells/es que vulgueu anar-hi, heu de confirmar assistència el més aviat possible a la Sra. Pepa Campanario en l’horari de 11 a 14h, de dilluns a divendres, al telèfon 93 227 39 07 (ext. 907). S’haurà d’indicar el nom de l’escola, noms i cognoms dels professors/es, nombre d’assistents (màxim 2 per classe), i dia i classes a les que assistireu.