Actualitat

Jordi Fàbrega, nou director del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre

23/09/2013

El fins ara subdirector del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, Jordi Fàbrega, substitueix Avelina Argüelles al capdavant de la direcció de l’escola superior. La coreògrafa i pedagoga va començar a impartir classes a l’Institut del Tetare durant el curs 1977-78, i ocupava el càrrec de directora del CSD des de 2008.

Jordi Fàbrega és llicenciat en Art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barvelona i Doctor en Arts Escèniques per la UAB amb la tesi “La interpretació en la dansa: una proposta pedagògica per crear vida escènica a través del moviment” (2010). Ha estat sotsdirector i professor titular d’interpretació del Conservatori Superior de Dansa des de 2008, i és professor titular d’Interpretació d’IT Dansa des de 2002. Des de 2010 forma part de l’equip pedagògic del Màster Oficial Interuniversitari d’Estudis Teatrals (MOIET), coordinat per la UAB. Ha treballat la Interpretació en més de 25 coreografies, i actualment dirigeix tres tesis doctorals relatives al món de la dansa.

El CSD també passa a comptar amb Guillermina Coll, com a cap de l’especialitat de Pedagogia, i Alexis Eupierre, com a cap de l’especialitat de Coreografia i Interpretació. Agustí Ros, n’és el secretari acadèmic.

Més informació