Actualitat

Jordi Cabré, nou director general de Promoció i Cooperació Cultural

09/06/2011

El Departament de Cultura ha aprovat nomenar Jordi Cabré director general de Promoció i Cooperació Cultural. Cabré ha treballat en relació a diferents disciplines culturals al llarg de la seva carrera: ha dirigit empreses dedicades a la producció museogràfica i expositiva, i a l’assessorament en comunicació empresarial, i ha impulsat diversos projectes museogràfics. També ha treballat com a assessor jurídic i és
escriptor. A més a més és membre de la Junta d’Òmnium Cultural, de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), i soci de l’Ateneu Barcelonès, entre altres institucions.

Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Govern i Gestió Pública per la Universitat Pompeu Fabra, ESADE i la Universitat Autònoma de Barcelona, i diploma de Postgrau en Direcció de l’Empresa per l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra; té, doncs, un perfil com a coneixedor de diferents branques culturals que s’adiu especialment amb les tasques encomanades a la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural.
 
Cabré tindrà la funció, entre altres, d’incrementar la col·laboració i cooperació entre institucions, administracions, organitzacions, etc., i d’assolir la màxima eficàcia en l’àmbit de la promoció, de la cooperació i de la difusió cultural en relació a totes les expressions artístiques. També tindrà com a objectiu promoure iniciatives per a l’increment dels hàbits culturals.